Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταMgO γραμμή παραγωγής πινάκων

Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
είστε ένα καλύτερο εργοστάσιο στην Κίνα για mgo τη μηχανή πινάκων

—— amod

είμαστε ευτυχείς να σας επιλέξουμε εργοστάσιο όταν επίσκεψη πολύ εργοστάσιο στην Κίνα, ελπίδα που έχουμε μια καλή συνεργασία στο μέλλον

—— Ali

είναι ευχαρίστηση να επισκεφτούν εργοστάσιο και να διατάξει εσείς επεξεργάζεται στη μηχανή, η ελπίδα και οι δύο από μας έχει το καλό μέλλον.

—— Ιμπραχίμ

Είμαι Online Chat Now

Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa

Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa
Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa

Μεγάλες Εικόνας :  Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: Shandong chuangxin
Model Number: CX-1

Θερμική αγωγιμότητα≤0,2W/M.K Αυτοματοποιημένη μηχανή MGO με αντοχή κάμψης≥2,0MPa

περιγραφή
Μέγεθος του πίνακα: 2400-24000 mm Δυνατότητα κάμψης: ≥2.0Mpa
Εκπομπές φορμαλδεΰδης: ≤ 1,5 mg/l Ζωή υπηρεσίας: ≥50 έτη
Αντίσταση στη φωτιά: Βαθμός Α1 Ονομασία προϊόντος: Γραμμή παραγωγής πλακών MgO
Πλάτος πινάκων: 600-1220 mm Ηχομόνωση: ≥30dB
Υψηλό φως:

Μηχανή παραγωγής χαρτών με οξείδιο του μαγνησίου

,

Μηχανή επιφάνειας 600 mm MGO

,

Γραμμή παραγωγής θερμομόνωσης MgO

Περιγραφή του προϊόντος:

Γραμμή παραγωγής πλακών MgO
Σύνοψη του προϊόντος:

Η γραμμή παραγωγής πλακών MgO είναι μια προηγμένη και αυτόματη μηχανή που χρησιμοποιείται για την κατασκευή πλακών οξειδίου του μαγνησίου.αντοχή, και διάφορες άλλες ιδιότητες.

Ζωή:

Η γραμμή παραγωγής πλακών MgO είναι σχεδιασμένη για να παρέχει μακρά διάρκεια ζωής τουλάχιστον 50 ετών, γεγονός που την καθιστά αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επένδυση για την επιχείρησή σας.

Ηχομόνωση:

Με ακουστική μόνωση τουλάχιστον 30dB, η γραμμή παραγωγής μας εξασφαλίζει ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον για το κτίριο σας.Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για οικιστικές και εμπορικές κατασκευές.

Ονομασία του προϊόντος:

Η ονομασία του προϊόντος μας είναι MgO Board Production Line, η οποία αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τον σκοπό και τη λειτουργία του.

Διάμετρο του πίνακα:

Η γραμμή παραγωγής μας είναι ικανή να παράγει σανίδες με πλάτος που κυμαίνεται από 600 mm έως 1220 mm. Αυτό επιτρέπει ευελιξία στο μέγεθος και το σχεδιασμό των σανίδων,Υπηρεσία σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών αναγκών.

Δάχος πλάκας:

Οι πλάκες MgO που παράγονται από την γραμμή παραγωγής μας μπορούν να έχουν πάχος που κυμαίνεται από 3 mm έως 30 mm. Αυτό επιτρέπει την προσαρμογή και την καταλληλότητα για διάφορες εφαρμογές.
Η γραμμή παραγωγής μας είναι εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία και προηγμένα χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας υψηλή αποτελεσματικότητα και ποιοτική παραγωγή.καθιστώντας την οικονομικά αποδοτική και αξιόπιστη επιλογή για την επιχείρησή σας.
Επενδύστε στην γραμμή παραγωγής πλακών MgO σήμερα και δοκιμάστε τα οφέλη αυτής της καινοτόμου και αποδοτικής μηχανής.Δεν θα βελτιώσει μόνο την ποιότητα των κατασκευαστικών σας έργων, αλλά θα προσφέρει επίσης μια μακροχρόνια και βιώσιμη λύση.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Γραμμή παραγωγής πλακών MgO
  • Διαρκεια λειτουργιας: ≥ 50 χρονια
  • Ανθεκτικότητα στη φωτιά: βαθμός Α1
  • Πυκνότητα επιφάνειας: ≥1,2 g/cm3
  • Δύναμο πλάτος: 600-1220 mm
  • Επαγγελματική δραστηριότητα
  • Μηχανή πλάκας MgO
  • Αυτόματη μηχανή πλάκας MgO
  • Μηχανή επιφάνειας θειικού MgO
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντοςΓραμμή παραγωγής πλακών MgO
Κατανάλωση2-20 εκατ. m2/έτος
Περιεκτικότητα σε υγρασία≤ 10%
Θερμική αγωγιμότητα≤ 0,2 W/m.k
Δυνατότητα κάμψης≥2,0MPa
Ηχομόνωση≥ 30dB
Εκπομπές φορμαλδεΰδης≤ 1,5 mg/l
Μοντέλο3-30 mm
Πυκνότητα επιφάνειας≥1,2g/cm3
Ζωή υπηρεσίας≥ 50 έτη
Ονομασία του προϊόντοςΜηχανική γραμμής πλάκας MgO
Αυτόματη μηχανή πλάκας MgO- Ναι, ναι.
Κατανάλωση2-20 εκατ. m2/έτος
Περιεκτικότητα σε υγρασία≤ 10%
Θερμική αγωγιμότητα≤ 0,2 W/m.k
Δυνατότητα κάμψης≥2,0MPa
Ηχομόνωση≥ 30dB
Εκπομπές φορμαλδεΰδης≤ 1,5 mg/l
Μοντέλο3-30 mm
Πυκνότητα επιφάνειας≥1,2g/cm3
Ζωή υπηρεσίας≥ 50 έτη
 

Εφαρμογές:

Ονομασία προϊόντος: Γραμμή παραγωγής πλακών MgO

Ετικέτα: Shandong chuangxin
Αριθμός μοντέλου: CX-1
Χώρος προέλευσης: Κίνα
Διαρκεια λειτουργιας: ≥ 50 χρονια
Ηχομόνωση: ≥30dB
Εκπομπές φορμαλδεΰδης: ≤ 1,5 mg/l
Μέγεθος του πίνακα: 2400-24000 mm
Γραμμή παραγωγής πλακών MgO, επίσης γνωστή ως μηχανή πλακών οξειδίου μαγνησίου, μηχανή πλακών mgo ή μηχανή πλακών mgo θειικού,είναι εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικός που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πλακών οξειδίου του μαγνησίου υψηλής ποιότηταςΕίναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την Shandong chuangxin, μια γνωστή μάρκα στη βιομηχανία, με τον αριθμό μοντέλου CX-1.
Αυτή η γραμμή παραγωγής χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες και εφαρμογές λόγω των ανώτερων επιδόσεων και των πλεονεκτημάτων της.Χρησιμοποιείται συνήθως στον κατασκευαστικό κλάδο για την κατασκευή πυρόστατων και υδροστεγνών τοίχωνΧρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία επίπλων για την παραγωγή ελαφρών και ανθεκτικών επίπλων, όπως ντουλάπια, ράφια και επιπέδες εργασίας.
Η πλακέτα MgO που παράγεται από αυτή την γραμμή παραγωγής έχει διάρκεια ζωής ≥ 50 έτη, καθιστώντας την μια μακροχρόνια και οικονομικά αποδοτική λύση για πολλά έργα.με βαθμίδα ηχομόνωσης ≥ 30dBΕπιπλέον, έχει χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης ≤ 1,5 mg/l, εξασφαλίζοντας ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για τους επιβαίνοντες.
Το μήκος της σανίδας μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες του έργου, με εύρος 2400-24000 mm. Αυτό επιτρέπει ευελιξία και ευελιξία στην εφαρμογή του,καθιστώντας το κατάλληλο για διάφορα έργα διαφόρων μεγεθών και διαστάσεων.
Η γραμμή παραγωγής πλακών MgO είναι εξαιρετικά αποδοτική και μπορεί να παράγει πλακάκια σε μεγάλες ποσότητες, καθιστώντας την κατάλληλη για μαζική παραγωγή και εμπορική χρήση.επειδή χρησιμοποιεί φυσικά και μη τοξικά υλικά, καθιστώντας τη φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τις κατασκευαστικές και έπιπλα βιομηχανίες.
Συμπερασματικά, η γραμμή παραγωγής πλακών MgO είναι ένας εξοπλισμός υψηλής ποιότητας και ευέλικτος που προσφέρει πολλά οφέλη και εφαρμογές.και χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης, είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική λύση για διάφορα έργα.Επιλέξτε την γραμμή παραγωγής πλακών MgO της Shandong chuangxin για το επόμενο έργο κατασκευής ή έπιπλα και βιώστε την ανώτερη απόδοση και την ποιότητα.

 

Προσαρμογή:

Ετικέτα: Shandong Chuangxin
Αριθμός μοντέλου: CX-1
Χώρος προέλευσης: Κίνα

Ονομασία προϊόντος: Γραμμή παραγωγής πλακών MgO

Η γραμμή παραγωγής πλακών MgO, μοντέλο CX-1, κατασκευάζεται στην Κίνα από την Shandong Chuangxin.Αυτό το πλήρως αυτόματο μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για πλάκες MgO στον κατασκευαστικό κλάδο..
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην γραμμή παραγωγής πλακών MgO μας περιλαμβάνουν οξείδιο μαγνησίου υψηλής ποιότητας, ίνες ξύλου, περλίτη, βερμικουλίτη και άλλα πρόσθετα.Τα υλικά αυτά επιλέγονται προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και απόδοσης του προϊόντος.
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της γραμμής παραγωγής πλακών MgO είναι η ισχυρή συμπιεστική αντοχή, με ελάχιστο 5,0MPa.Αυτό καθιστά τις σανίδες μας εξαιρετικά ανθεκτικές και ικανές να αντέξουν βαριά φορτία και ακραίες καιρικές συνθήκες.
Επιπλέον, οι σανίδες μας έχουν ελάχιστη πυκνότητα 1,2 g/cm3, γεγονός που τις καθιστά ελαφριές και εύκολες στη χειραγώγηση κατά την εγκατάσταση.
Επιλέξτε το μηχάνημα πλακών με θειικό MgO για να παράγετε υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον πλάκες MgO που είναι ιδανικές για διάφορες κατασκευαστικές εφαρμογές.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να καλύψουμε τις ειδικές ανάγκες παραγωγής σας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή

Η γραμμή παραγωγής μας θα συσκευάζεται σε ξύλινες θήκες πριν από την αποστολή.
Τα εξαρτήματα της γραμμής παραγωγής θα τοποθετούνται με ασφάλεια μέσα στις θήκες, με κατάλληλο μαξιλάρισμα και επένδυση για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά.Κάθε θήκη θα είχε επίσης ετικέτα με οδηγίες χειρισμού και κατάλογο περιεχομένου για εύκολη αναγνώριση.
Τα χρησιμοποιούμενα υλικά συσκευασίας είναι υψηλής ποιότητας και πληρούν τα διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλή και άθικτη παράδοση του προϊόντος.

Ναυτιλία

Η γραμμή παραγωγής μας μπορεί να αποσταλεί σε οποιαδήποτε τοποθεσία παγκοσμίως. Προσφέρουμε διάφορες επιλογές αποστολής, συμπεριλαμβανομένης της αεροπορικής, θαλάσσιας και χερσαίας μεταφοράς, ανάλογα με τις προτιμήσεις και την επείγουσα ανάγκη του πελάτη.
Πριν από την αποστολή, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει μια λεπτομερή επιθεώρηση του εξοπλισμού για να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι σε τέλεια λειτουργική κατάσταση.Παρέχουμε επίσης λεπτομερή τεκμηρίωση και πιστοποιητικά για τελωνειακή εκκαθάριση.
Η αποτελεσματική ομάδα εφοδιαστικής μας θα εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση του προϊόντος στη καθορισμένη διεύθυνση, και προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες παρακολούθησης για να ενημερώνουμε τους πελάτες για την κατάσταση της αποστολής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

Τηλ.:: 86-18254101233

Φαξ: 86-531-82985999

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα