Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταMgO γραμμή παραγωγής πινάκων

2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
είστε ένα καλύτερο εργοστάσιο στην Κίνα για mgo τη μηχανή πινάκων

—— amod

είμαστε ευτυχείς να σας επιλέξουμε εργοστάσιο όταν επίσκεψη πολύ εργοστάσιο στην Κίνα, ελπίδα που έχουμε μια καλή συνεργασία στο μέλλον

—— Ali

είναι ευχαρίστηση να επισκεφτούν εργοστάσιο και να διατάξει εσείς επεξεργάζεται στη μηχανή, η ελπίδα και οι δύο από μας έχει το καλό μέλλον.

—— Ιμπραχίμ

Είμαι Online Chat Now

2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB

2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB
2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB 2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB 2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB 2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB 2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB

Μεγάλες Εικόνας :  2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: Shandong chuangxin
Model Number: CX-1

2-20 εκατ. M2/Year Πλήρως αυτόματη μηχανή MGO με ηχομόνωση ≥30dB

περιγραφή
Κατανάλωση: 2-20 εκατ. m2/έτος πάχος πλάκας: 330mm
Δυνατότητα κάμψης: ≥2.0Mpa Αντίσταση στη φωτιά: Βαθμός Α1
Θερμική αγωγιμότητα: ≤0.2W/m.K Μέγεθος του πίνακα: 2400-24000 mm
Απασχόληση: Οξείδιο του μαγνησίου, ίνες ξύλου, περλίτης, βερμικουλίτης, κλπ. Ζωή υπηρεσίας: ≥50 έτη
Υψηλό φως:

Πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής φύλλων MgO

,

Μηχανή 3mm MGO

,

Μηχανή για την κατασκευή οροφών με πλάκες MGO

Περιγραφή του προϊόντος:

Γραμμή παραγωγής πλακών MgO

Η γραμμή παραγωγής πλακών MgO είναι πλήρως αυτόματη μηχανή σχεδιασμένη για την παραγωγή πλακών οξειδίου του μαγνησίου θειικού υψηλής ποιότητας.Είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία και έχει ανώτερη απόδοση., καθιστώντας την την προτιμώμενη επιλογή για την παραγωγή πλακών οξειδίου του μαγνησίου.

Σύνοψη του προϊόντος

Οι πλάκες MgO που παράγονται από αυτή τη γραμμή παραγωγής έχουν πυκνότητα τουλάχιστον 1,2 g/cm3, εξασφαλίζοντας μια ισχυρή και ανθεκτική πλάκα κατάλληλη για διάφορες κατασκευαστικές εφαρμογές.

Με θερμική αγωγιμότητα που δεν υπερβαίνει τα 0,2 W/m.k, οι πλάκες MgO αποτελούν εξαιρετικούς μονωτές, παρέχοντας αποτελεσματική θερμική μόνωση για κτίρια και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

Η αντοχή στην κάμψη των πλακών MgO που παράγονται από αυτή τη γραμμή παραγωγής είναι τουλάχιστον 2,0 MPa, καθιστώντας τους ισχυρούς και ανθεκτικούς στις δυνάμεις κάμψης, εξασφαλίζοντας τη δομική τους ακεραιότητα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της γραμμής παραγωγής πλακών MgO είναι η χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης που δεν υπερβαίνει τα 1,5 mg/l, καθιστώντας την μια ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τα οικοδομικά υλικά.

Οι πλάκες MgO που παράγονται από την εν λόγω γραμμή παραγωγής έχουν εξαιρετικές ιδιότητες ηχομόνωσης, με βαθμό ηχομόνωσης τουλάχιστον 30dB,παροχή ήσυχου και άνετου περιβάλλοντος διαβίωσης ή εργασίας.

 • Πυκνότητα επιφάνειας: ≥1,2 g/cm3
 • Θερμική αγωγιμότητα: ≤ 0,2 W/m.k
 • Δυνατότητα κάμψης: ≥2,0MPa
 • Εκπομπές φορμαλδεΰδης: ≤ 1,5 mg/l
 • Ηχομόνωση: ≥30dB
Βασικά χαρακτηριστικά
 • Προηγμένη τεχνολογία για υψηλής ποιότητας παραγωγή
 • Πλήρως αυτόματη λειτουργία για αυξημένη αποδοτικότητα και μειωμένα κόστη εργασίας
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για οικονομικά αποδοτική παραγωγή
 • Εύκολη λειτουργία και συντήρηση
 • Φιλικό προς το περιβάλλον με χαμηλές εκπομπές φορμαλδεΰδης
 • Ευέλικτη παραγωγική ικανότητα για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών των πελατών
 • Πολυδιάστατη εφαρμογή για ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών έργων
Συμπεράσματα

Η γραμμή παραγωγής πλακών MgO είναι ένα state-of-the-art μηχάνημα που παράγει υψηλής ποιότητας πλαίσια θειικού οξειδίου μαγνησίου με ανώτερη απόδοση.χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης, και εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως η θερμική και ηχητική μόνωση, αποτελεί ιδανική επιλογή για τα οικοδομικά υλικά.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το μηχάνημα φύλλων οξειδίου του μαγνησίου μας και πώς μπορεί να ωφελήσει τα έργα σας.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Γραμμή παραγωγής πλακών MgO
 • Διαρκεια λειτουργιας: ≥ 50 χρονια
 • Περιεκτικότητα σε υγρασία: ≤ 10%
 • Μέγεθος του πίνακα: 2400-24000 mm
 • Δύναμο πλάτος: 600-1220 mm
 • Βασικά χαρακτηριστικά:
  • Μηχανή πλάκας MgO
  • Μηχανή επιφάνειας θειικού MgO
  • Μηχανή πλάκας MgO
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνική παράμετρος Αξία
Ονομασία του προϊόντος Γραμμή παραγωγής πλακών MgO
Απασχόληση Οξείδιο του μαγνησίου, ίνες ξύλου, περλίτης, βερμικουλίτης κλπ.
Μοντέλο 3-30 mm
Μέγεθος του πίνακα 2400-24000 mm
Πυκνότητα επιφάνειας ≥1,2g/cm3
Περιεκτικότητα σε υγρασία ≤ 10%
Δυνατότητα συμπίεσης ≥ 5,0MPa
Θερμική αγωγιμότητα ≤ 0,2 W/m.k
Ηχομόνωση ≥ 30dB
Κατανάλωση 2-20 εκατ. m2/έτος
 

Εφαρμογές:

Γραμμή παραγωγής πλακών MgO - Ιδανική για τις ανάγκες των κτιρίων σας

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και αποδοτική γραμμή παραγωγής για πλακάκια οξειδίου του μαγνησίου; Κοιτάξτε μόνο την γραμμή παραγωγής πλακών CX-1 MgO της Shandong chuangxin.Με χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε κορυφαία μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του κτιρίου σας.

Ετικέτα: Shandong chuangxin

Όταν πρόκειται για την ποιότητα και την αξιοπιστία, η Shandong chuangxin είναι ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο στην αγορά και η γραμμή παραγωγής πλακών MgO δεν αποτελεί εξαίρεση..

Αριθμός μοντέλου: CX-1

Η CX-1 είναι η πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής πλακών MgO που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών μας.Είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία και προηγμένα χαρακτηριστικά για να εξασφαλίσει ομαλή και αποτελεσματική παραγωγή.

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Η γραμμή παραγωγής μας κατασκευάζεται στην Κίνα, μια χώρα γνωστή για την προηγμένη τεχνολογία και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας.διασφαλίζουμε ότι η γραμμή παραγωγής μας είναι του υψηλότερου επιπέδου.

Δύναμο πλάτος: 600-1220 mm

Η γραμμή παραγωγής πλακών CX-1 MgO είναι ικανή να παράγει πλακάκια με πλάτος που κυμαίνεται από 600 mm έως 1220 mm. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για διάφορα οικοδομικά έργα και επιτρέπει ευελιξία στην παραγωγή.

Πυκνότητα επιφάνειας: ≥1,2 g/cm3

Η γραμμή παραγωγής μας είναι ικανή να παράγει σανίδες με πυκνότητα τουλάχιστον 1,2g/cm3, καθιστώντας τις ισχυρές και ανθεκτικές, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για χρήση σε οικιστικά και εμπορικά κτίρια.

Ανθεκτικότητα στη φωτιά: βαθμός Α1

Οι πλάκες MgO είναι ανθεκτικές στη φωτιά και έχουν δοκιμαστεί για να πληρούν το πρότυπο βαθμού Α1. Αυτό τις καθιστά ασφαλείς για χρήση σε κτίρια και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης της φωτιάς σε περίπτωση ατυχήματος.

Θερμική αγωγιμότητα: ≤ 0,2 W/m.k

Η θερμική αγωγιμότητα των πλακών MgO είναι ≤ 0,2 W/m.k, καθιστώντας τους εξαιρετικούς μονωτές.

Δάχος πλάκας: 3-30 mm

Με την γραμμή παραγωγής μας, μπορείτε να αποκτήσετε σανίδες με πάχος που κυμαίνεται από 3 mm έως 30 mm. Αυτό επιτρέπει την προσαρμογή σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Εφαρμογή και Χρήση

Η γραμμή παραγωγής πλακών MgO είναι ιδανική για μια ποικιλία εφαρμογών κτιρίων, όπως εσωτερικά και εξωτερικά τοιχώματα, οροφές, δαπέδια και πυρόστατες πόρτες.Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε έπιπλα και διακοσμητικά πάνελ.

Διαδικασία παραγωγής

Η πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής πλακών MgO είναι εύκολη στη λειτουργία και απαιτεί ελάχιστη εργασία.και να τα σκληρύνουν σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίαςΤο τελικό αποτέλεσμα είναι μια υψηλής ποιότητας και ανθεκτική πλακέτα MgO έτοιμη για χρήση.

Συμπεράσματα

Συμπερασματικά, η γραμμή παραγωγής πλακών CX-1 MgO της Shandong chuangxin είναι ένα κορυφαίο προϊόν που προσφέρει αποτελεσματικότητα, αντοχή και ευελιξία.Με την προηγμένη τεχνολογία και τα υλικά υψηλής ποιότηταςΕπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το προϊόν μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το επόμενο έργο κτιρίου σας.

 

Προσαρμογή:

Γραμμή παραγωγής πλακών MgO - Προσαρμοσμένες υπηρεσίες

Ετικέτα: Shandong Chuangxin

Αριθμός μοντέλου: CX-1

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Μέγεθος του πίνακα: 2400-24000 mm

Δάχος πλάκας: 3-30 mm

Θερμική αγωγιμότητα: ≤ 0,2 W/m.k

Δυνατότητα συμπίεσης: ≥ 5,0MPa

Επαγγελματική δραστηριότητα

Στην Shandong Chuangxin, καταλαβαίνουμε τη σημασία μιας πλήρως λειτουργικής και αποτελεσματικής γραμμής παραγωγής πλακών MgO.Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες για την μηχανή μας mgo πλακέτα για να καλύψει τις ειδικές ανάγκες των πελατών μαςΟι πλήρως αυτόματες και αυτόματες μηχανές πλακέτων mgo είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν υψηλής ποιότητας και υψηλής παραγωγικής ικανότητας, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και άνευ προβλημάτων διαδικασία παραγωγής.

Με την εξατομικευμένη υπηρεσία μας, μπορούμε να προσαρμόσουμε το μηχάνημα mgo board για να ταιριάζει στις απαιτήσεις παραγωγής σας, συμπεριλαμβανομένου του μήκους και του πάχους της πλακέτας.Τα μηχανήματα μας έχουν επίσης σχεδιαστεί για να έχουν χαμηλή θερμική αγωγιμότητα ≤0Επιπλέον, τα μηχανήματα μας έχουν αντοχή συμπίεσης ≥ 5,0 MPa, παρέχοντας ανθεκτικές και μακροχρόνιες σανίδες mgo.

Με παραγωγική ικανότητα 2-20 εκατομμυρίων m2/year, η γραμμή παραγωγής πλακών MgO είναι ιδανική για μεγάλης κλίμακας παραγωγή.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει τις ανάγκες παραγωγής σας και να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σαςΕμπιστευτείτε την Shandong Chuangxin για όλες τις ανάγκες σας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή

Συσκευή:Η γραμμή παραγωγής πλακών MgO θα συσκευαστεί σε ανθεκτικές ξύλινες θήκες για να εξασφαλιστεί η ασφαλή μεταφορά.Όλα τα απαραίτητα μέρη και εξαρτήματα θα συσκευάζονται με ασφάλεια και θα φέρουν ετικέτες για εύκολη ταυτοποίηση κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης και της εγκατάστασης.
Ναυτιλία:Η γραμμή παραγωγής πλακών MgO θα αποσταλεί με θαλάσσια, αεροπορική ή χερσαία μεταφορά, ανάλογα με τις προτιμήσεις και την τοποθεσία του πελάτη.Θα συνεργαστούμε στενά με αξιόπιστες ναυτιλιακές εταιρείες για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη και αποτελεσματική παράδοση του προϊόντος στον προορισμό του..
Σημείωση:Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευθετήσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

Τηλ.:: 86-18254101233

Φαξ: 86-531-82985999

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα